IMPULS! festival

Ukupno potrebno volontera : 20

Pozicija Karakteristike Video
VOLONTIRAJ NA IMPULSU!
 
Prijave na linku https://tinyurl.com/qkd2494 najkasnije do 15.02.2020.
 
Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u realizaciji četvrtog Impuls! festivala koji se održava od 26. do 28. marta 2020. godine.

Već četvrtu godinu, organizatori Impuls! festivala su studenti Scenske arhitekture, tehnike i dizajna sa Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu.

Razgovori, radionice, izložbe, arhiture, predstave, filmske projekcije i muzički program su aktivnosti koje ćemo sprovesti tokom tri dana uzbudljivog i dinamičnog programa!

Pozivamo studente svih smerova, kao i punoletne učenike završnih razreda srednjih škola iz regiona, da iskoriste sjajnu priliku i priključe se realizaciji Impuls! festivala!

Sektorske aktivnosti:
Tehnički tim – pomoć oko postavke tehničke opreme i opremanja prostora izvođenja, kao i demontaža, vraćanje prostora u prvobitno stanje.
Ketering – obavlja aktivnosti vezane za ishranu i osveženje učesnika festivala,
Doček gostiju - brine se o gostima festivala tokom njihovog boravka u Novom Sadu za vreme festivala. Zadatak volontera/ke je da im obezbedi ono što im je potrebno, kao i da ih sprovede do festivalskog prostora, smeštaja, itd.
Marketing – obavlja aktivnosti koje se tiču reklame festivala, od aktivnosti vezanih za postavku reklama i pripremu reklamnih sadržaja do različitih aktivnosti na događajima,
Foto tim – obavlja aktivnosti vezane za foto dokumentaciju tokom trajanja festivala,
Video tim – obavlja aktivnosti vezane za video dokumentaciju tokom trajanja festivala.
 

Više o festivalu možete pogledati na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/impuls.festival.ns/
kao i na Instagram stranici @impuls.fest
Za sva dodatna pitanja možete pisati na e-mail adresu festival.impuls@gmail.com

Prijave na linku https://tinyurl.com/qkd2494 najkasnije do 15. februara!